Skip links

Presse

Udsnit af presseomtale

Ligesom Pippi Langstrømpe er Annette Rehoff Christensen ekstra stærk. Faktisk er hun så bomstærk, at hun er verdens stærkeste kvinde. Mød den seje styrkeløfter fra Ry i ‘Det gode selskab’. 💪🏋️‍♀️🇩🇰
I 2019 blev Annette kåret til verdensmester i bænkpres med en personlig rekord på 207,5 kg. Det er mere end nogen anden kvinde i hendes aldersgruppe på verdensplan. Udover at være verdens stærkeste kvinde, arbejder Annette til dagligt som pædagog i en vuggestue i Horsens. Et job, som går godt i spænd med sin store passion for styrkeløft.
Annette fortæller om at blive accepteret i en mandsdomineret idrætsgren og være en rollemodel for unge kvindelige styrkeløftere.
Hør indslag fra DR P5

D. 31 marts 2020 deltog jeg i DR Skole Vikartimen.

Rys verdensmester får lokal støtte
54-årige Annette Rehoff Christensen fra Ry er verdens bedste kvinde til bænkpres i sin alderskategori. Det slider på sports-undertøjet, men nu kommer Butik Eling til undsætning inden VM om under to måneder

Læs artikel

I 2014 blev jeg inviteret ind til TV2 Østjylland, for at fortælle om mit bænkpreseventyr, og hvad bænkpres går ud på. Udsendelsens titel var ´tv2 Østjylland interview om styrkeløft 2014´.

Fredag den 15. november 2019 bragte MIDTJYLLANDSAVIS artiklen ´Verdens stærkeste´ efter jeg var blevet hædret af Skanderborgs borgmester Frans Fischer onsdag den 14. november 2019. Artiklen blev ligeledes bragt i Ry Ugeavis 99.årgang uge 47 onsdag 20. november 2019.

Læs artikel

1. december 2017 er mit samarbejde med mine to trænere Svend Christensen og Jacob Stegelmann beskrevet i OK medarbejderbladet OK´tuelt 25.årgang 4:2017. De arbejder tilfældigvis begge i OK.

Læs artikel

I juli 2015 kom en journalist forbi min daværende arbejdsplads og interviewede mig. Jeg fortalte om, hvordan jeg kom ind i sporten, og hvordan jeg forener det at arbejde i en daginstitution og træne bænkpres i min fritid. Artiklen ´Verdens stærkeste børnehaveleder` kan læses på familiejournal.dk nummer 30-2015

Maj 2015 efter jeg havde sat min første verdensrekord skrev MIDTJYLLANDSAVIS følgende artikel `Ry kvinde i verdensklasse´.

Læs artikel

Maj 2015 interviewes jeg til Morgenavisen Jyllands-Posten. Det kom der artiklen `Hvorfra skulle jeg vide, at jeg var en af verdens stærkeste´ ud af, som blev bragt i sportssektionen den 17.maj 2015

April 2015 skrev en journalist fra MIDTJYLLANDSAVIS en artikel med overskriften `Styrkeløfter fra Ry på vej mod VM-medalje´.

Læs artikel

Juni 2014 gav jeg et interview til en journalist fra Familie Journalen. Det kom der en sød lille artikel ud af ´Stærk pædagog`, som blev bragt i sektionen ´Fra Thule til Gedser` i Familie Journalen nummer 27-2014

I 2014 modtog jeg prisen som Årets Idrætsudøver i Skanderborg Kommune. Med prisen fulgte en vandrepokal og 5000 kr. I den forbindelse blev jeg interviewet, og det kom der en artikel ud af, som blev bragt i MIDTJYLLANDSAVIS både den 1. og den 7. maj 2014 ´Danmarks stærkeste børnehaveleder´.

Læs artikel
Return to top of page