Skip links

Presse

Udsnit af presseomtale

D. 26 Juni 2023 var jeg med i Missionen  – ´ Vi styrketræner´

Hør podcast fra Radio4
Ligesom Pippi Langstrømpe er Annette Rehoff Christensen ekstra stærk. Faktisk er hun så bomstærk, at hun er verdens stærkeste kvinde. Mød den seje styrkeløfter fra Ry i ‘Det gode selskab’. 💪🏋️‍♀️🇩🇰
I 2019 blev Annette kåret til verdensmester i bænkpres med en personlig rekord på 207,5 kg. Det er mere end nogen anden kvinde i hendes aldersgruppe på verdensplan. Udover at være verdens stærkeste kvinde, arbejder Annette til dagligt som pædagog i en vuggestue i Horsens. Et job, som går godt i spænd med sin store passion for styrkeløft.
Annette fortæller om at blive accepteret i en mandsdomineret idrætsgren og være en rollemodel for unge kvindelige styrkeløftere.
Hør indslag fra DR P5

D. 31 marts 2020 deltog jeg i DR Skole Vikartimen.

Rys verdensmester får lokal støtte
54-årige Annette Rehoff Christensen fra Ry er verdens bedste kvinde til bænkpres i sin alderskategori. Det slider på sports-undertøjet, men nu kommer Butik Eling til undsætning inden VM om under to måneder

Læs artikel

I 2014 blev jeg inviteret ind til TV2 Østjylland, for at fortælle om mit bænkpreseventyr, og hvad bænkpres går ud på. Udsendelsens titel var ´tv2 Østjylland interview om styrkeløft 2014´.

Fredag den 15. november 2019 bragte MIDTJYLLANDSAVIS artiklen ´Verdens stærkeste´ efter jeg var blevet hædret af Skanderborgs borgmester Frans Fischer onsdag den 14. november 2019. Artiklen blev ligeledes bragt i Ry Ugeavis 99.årgang uge 47 onsdag 20. november 2019.

Læs artikel

1. december 2017 er mit samarbejde med mine to trænere Svend Christensen og Jacob Stegelmann beskrevet i OK medarbejderbladet OK´tuelt 25.årgang 4:2017. De arbejder tilfældigvis begge i OK.

Læs artikel

I juli 2015 kom en journalist forbi min daværende arbejdsplads og interviewede mig. Jeg fortalte om, hvordan jeg kom ind i sporten, og hvordan jeg forener det at arbejde i en daginstitution og træne bænkpres i min fritid. Artiklen ´Verdens stærkeste børnehaveleder` kan læses på familiejournal.dk nummer 30-2015

Maj 2015 efter jeg havde sat min første verdensrekord skrev MIDTJYLLANDSAVIS følgende artikel `Ry kvinde i verdensklasse´.

Læs artikel

Maj 2015 interviewes jeg til Morgenavisen Jyllands-Posten. Det kom der artiklen `Hvorfra skulle jeg vide, at jeg var en af verdens stærkeste´ ud af, som blev bragt i sportssektionen den 17.maj 2015

April 2015 skrev en journalist fra MIDTJYLLANDSAVIS en artikel med overskriften `Styrkeløfter fra Ry på vej mod VM-medalje´.

Læs artikel

Juni 2014 gav jeg et interview til en journalist fra Familie Journalen. Det kom der en sød lille artikel ud af ´Stærk pædagog`, som blev bragt i sektionen ´Fra Thule til Gedser` i Familie Journalen nummer 27-2014

I 2014 modtog jeg prisen som Årets Idrætsudøver i Skanderborg Kommune. Med prisen fulgte en vandrepokal og 5000 kr. I den forbindelse blev jeg interviewet, og det kom der en artikel ud af, som blev bragt i MIDTJYLLANDSAVIS både den 1. og den 7. maj 2014 ´Danmarks stærkeste børnehaveleder´.

Læs artikel
Return to top of page